Tagrenovering tilbydes af professionelle

​Hos Dansk Tagdækning udfører vi tagrenovering på alle typer tagpap- og tagfolietage.

Ønsker du at skifte dit eternit- eller tegltag ud med en løsning i tagpap? Er taget blevet utæt og trænger til en tagrenovering? Har dit tag været udsat for en storm- eller vandskade? Ønsker du at få mere lys i boligen med ovenlysvinduer?

Uanset hvilken form for tagrenovering, der er tale om, kan vi være behjælpelige i og omkring Fredericia, Vejen og Kolding.

Er en tagrenovering den bedste løsning?

Vores medarbejdere er alle dygtige fagfolk og specialister inden for tagdækning, hvorfor vi kan sikre dig en tagrenovering i højeste kvalitet. Vi kommer ud og ser på dit tag og den forestående opgave, hvor vi naturligvis giver vores professionelle vurdering af taget og rådgiver i, hvilken løsning der er bedst.

Kan det eksempelvis ikke betale sig at udføre en tagrenovering rent økonomisk, finder vi i samarbejde med dig en anden og bedre løsning.

Opdag utætheder og skader i tide

Vi tilbyder også en professionel tagservice, hvor vi gennemgår taget fra ende til anden, så du er sikker på, at eventuelle utætheder eller skader bliver opdaget i tide og ikke udvikler sig til mere alvorlige skader. Med os som din tagekspert er du altid garanteret den bedste løsning og en renovering i højeste kvalitet.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på e-mail  info@dantag.dk  eller telefon 28 56 50 41, hvis du ønsker en professionel tagrenovering til den rigtige pris.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.