​Nyt tag tilbydes til alle typer boliger

​Ønsker du at udskifte dit gamle tegl- eller betontag med et helt nyt tag i tagpap, eller søger du en tagekspert til at løfte tagopgaven i forbindelse med et nybyggeri, er du kommet til den helt rigtige tagdækker.

Hos Dansk Tagdækning opfører vi nyt tag på alle typer boliger, hvad enten der et tale om bygninger i industrien, parcel- og villaboliger, kommunale institutioner, en etagebygning i boligforeningen eller et nyt tag på et skur.

Hvorfor vælge tagpap til nyt tag?

Tagpap har i fortiden lidt under et ry om dårlig kvalitet, men er i dag et anerkendt produkt og en af de bedste og tætteste tagløsninger, der ikke mindst er flot rent arkitektonisk at se på.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for lægning af nyt tag med tagpap og tagfolie i og omkring Kolding, Vejen og Fredericia, og er altid garant for en holdbar løsning i høj kvalitet. Gennem en god dialog og kompetent rådgivning sikrer vi vores kunder den helt rigtige løsning, hvad enten der er tale om valget af produkter og leverandører eller selve udformningen af taget.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på e-mail  info@dantag.dk    eller telefon 28 56 50 41  for en uforpligtende snak og et godt tilbud til en god pris.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.