​Icopal leverer brudsikkert tagpap

​Icopal er en af vores foretrukne leverandører, når vi skal lave tagløsninger, og er et af de bedste produkter på markedet.

Førende inden for tagpap

Icopal er en af de førende leverandører i Europa, når det drejer sig om tagløsninger, og det er der en god grund til. Deres produkter er af uovertruffen kvalitet og er nogle af de stærkeste og mest elastiske tagpapløsninger, du kan vælge, hvorfor du er sikret en tagløsning, der holder i mange år frem.

Når man bruger Icopal er brud stort set en umulig sag, da fiberkernen er belagt med SBS-kunstgummi. Dette giver en maksimal klæbestyrke og en elasticitet, der er med til at forlænge tagets levetid.

Derudover passer Icopal perfekt til det danske vejr, ligesom prisen på materialet altid er til at have med at gøre.

Høj kvalitet med Icopal

Hos Dansk Tagdækning anbefaler vi altid Icopal, hvis du ønsker et kvalitetssikkert og problemfrit tag i højeste kvalitet.

Vi har stor erfaring med produktet og giver naturligvis også en professionel rådgivning og vejledning inden for andre produkter og leverandører, således du er garanteret det helt rigtige produkt, der matcher dine ønsker, din bolig og dine økonomiske rammer.

Få mere information

Kontakt os endelig på telefon  2​8 56 5​0 41​  eller skriv en 

e-mail til os på  info@dantag.dk  og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi monterer i og omkring Kolding, Vejen og Fredericia.

Du kan også læse meget mere om Icopal på deres hjemmeside her.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.