​Tagisolering til kolde tage

​Hos Dansk Tagdækning udfører vi indvendig som udvendig tagisolering på tage med tagpap - også kaldet varme og kolde tage.

Vi kan tilbyde en tagisolering, hvor vi isolerer mellem og under spærene på den indvendige konstruktion. Her tilpasser vi tagisoleringen, så den passer stramt mellem spærene, så vi opnår den bedste isolerings- og ydeevne.

​Ofte fravælges denne isoleringsmetode, da det af fugtmæssige årsager bedst kan anbefales at lave et varmt tag. Fordelen ved denne tagisolering er dog, at det rent arkitektonisk ser bedre ud, eftersom taget ikke bliver forhøjet.

Tagisolering med varmt tag

Med et varmt tag piller vi den gamle tagkonstruktion af og udlægger isoleringen uden på de bærende konstruktioner, hvorefter vi lægger et nyt tag med tagpap eller tagfolie.

Denne tagisoleringsmetode tager ikke unødvendig plads fra den indvendige loftshøjde, ligesom det rent fugtteknisk er en mindre kompliceret tagisolering sammenlignet med et koldt tag, hvorfor det også er den mest anbefalelsesværdige metode.

Få rådgivning og vejledning

Hos Dansk Tagdækning rådgiver vi dig naturligvis i, hvilken løsning der er bedst til lige præcis dit tag og din bolig.

Ring gerne til os på telefon 28 56 50 41 eller send os en e-mail på  info@dantag.dk, hvis du ønsker en professionel og kvalitetsbevidst tagisolering. Vi udfører arbejde i området omkring Kolding, Fredericia og Vejen.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.