​Phønix Tagmaterialer A/S monteres

​Phønix Tagmaterialer A/S  er en af vores mest anvendte leverandører, når det drejer sig om produkter, der skal ligge under isoleringen og tagpappen.

Kvalitet, holdbarhed og god økonomi

Vi er sikre på, at vi ikke går galt i byen, når det kommer til kvalitet, holdbarhed og god økonomi. De er vores sikkerhed for professionelle og gennemtestede produkter og dermed langtidssigtede løsninger med en lang produktgaranti.

Phønix Tagmaterialer A/S er tagpapmaterialer i højeste SBS-kvalitet, og sammen med vores mangeårige erfaring i branchen er du med denne leverandør garanteret et smukt og langtidsholdbart paptag.

Hos Dansk Tagdækning har vi rigtig god erfaring med deres produkter, og har i mange år oparbejdet et godt samarbejde.

Mere information omkring Phønix Tagmateriale A/S

Hvis man ikke er fagperson, kan det være svært at finde ud af, hvilke produkter på markedet der rent økonomisk og kvalitetsmæssigt er det mest optimale valg. Hos Dansk Tagdækning i Kolding nær Fredericia og Vejen er vi behjælpelige med en grundig og professionel rådgivning i de forskellige leverandører og alle deres fordele og ulemper – hvad enten der skal bruges Phønix Tagmaterialer A/S eller en anden leverandør.

Du kan kontakte os på e-mail  info@dantag.dk  eller  telefon 28 56 50 41, hvis du ønsker mere information omkring Phønix Tagmateriale A/S eller vores andre leverandører.

Du kan læse mere om leverandøren her.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.