Tagpap og tagfolie - kun det bedste materiale er godt nok

Et højt serviceniveau, store krav til en faglig korrekt udførelse og hurtighed – uden at det går ud over kvaliteten – er sammen med konkurrencedygtige priser kerneydelsen hos os, når der arbejdes med tagpap og tagfolie.

Men skal der udføres nyt tag i tagpap og tagfolie er ovenstående ikke altid nok. Her er kun de bedste materialer gode nok, hvorfor vi hos Dansk Tagdækning kun bruger kvalitetsprodukter.

De rigtige materialer giver gode resultater

Anerkendte og stærke leverandører af materialer giver tryghed. Ikke blot er vi kvalitetsbevidste, når vi vælger materialer inden for tagpap og -folie. Det giver også tilfredse kunder her og nu samt på længere sigt. Vi går derfor ikke på kompromis med kvaliteten af materialerne.

Det har stor betydning for os at give vores kunder det bedste af det bedste.

Hvorfor vælge tagfolie og tagpap?

I mange år var tagpap et udskældt tagmateriale, men har gennem de seneste mange år udviklet sig til at være en af de bedste og mest anerkendte tagtyper – og det er der en god grund til.

Tagpap såvel som tagfolie er den tætteste tagløsning på markedet. Det giver boligen et flot arkitektonisk udtryk og kan både bruges på flade tage og tage med taghældninger.

Vores samarbejdspartnere inden for tagpap og tagfolie:

Ring eller skriv til os

Du er velkommen til at kontakte  os på telefon 2​8 56 5​0 41​ eller e-mail  ​info@dantag.dk, hvis du ønsker at høre om, hvad vi kan gøre for dig i området af Vejen, Kolding og Fredericia.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.