Dansk Tagdækning er din professionelle tagdækker

​Dansk tagdækning ApS blev stiftet i 2009 og besidder mere end 25 års erfaring som tagdækker. Vi er specialister inden for tagpap og tagfolie og udfører mellem 40.000-50.000 m2 tagdækningsopgaver rundt i hele landet.

Hos os bliver ingen opgave for krævende eller for simpel, hvorfor vi som tagdækker både varetager store som små opgaver. Vores kundeportefølje rummer både privat- og erhvervskunder, og vi har gennem tiden udført arbejde for såvel boligforeninger, kommuner og andre offentlige instanser som for arkitekter, private bygherrer, entreprenører og andre håndværksfaggrupper.

Kunden i centrum sikrer høj kvalitet

Vores dygtige fagfolk har alle stor ekspertise inden for feltet og udfører alle typer tagdækningsopgaver, hvad enten det drejer sig om renovering, vedligeholdelse eller nyt tag. Som tagdækker lægger vi stor vægt på at have kunden i centrum og udføre vores arbejde, således det er fuldt ud tilfredsstillende for alle parter.

Det sikrer vi gennem vores stærke kompetencer og brede erfaring. Gennem en god og tæt kundedialog, gode materialer og et velplanlagt renoveringsforløb garanterer vi et holdbart og flot tagarbejde i højeste kvalitet.

Derudover er det naturligvis vigtig for os som tagdækker, at vi udfører alle opgaver i henhold til Tagpapbranchens Oplysningsråds (TOR) vejledninger.

Tagdækker med gode arbejdsvilkår

Som tagdækker-virksomhed er vi også opmærksomme på, at glade medarbejdere og høj arbejdsglæde er lig med en høj arbejdsindsats og dermed en høj kvalitet. Derfor er det også vigtigt for os at have stor fokus på at sikre vores medarbejdere gode arbejdsvilkår og en god løn.​

Vi er ligeledes medlem af både  Dansk Byggeri  og  DTB Danske tagdækkermesters brancheforening,  hvilket er din garanti på kvalitet.

Søger du en professionel tagdækker i Kolding, Vejen, Fredericia eller omegn, så kontakt Dansk Tagdækning på telefon 28 56 50 41 eller 

e-mail  info@dantag.dk.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.