Det siger vores kunder

Hej Jan

Taget ser rigtig godt ud, og malerne er lige ved at være færdige og med et flot resultat, synes jeg.
De ville koordinere afslutning af malerarbejdet med dig omkring nedtagning af stilladset, og dermed udbedring af hullerne i huset til fastgørelse af stilladset.


Mvh.

Hugo 


Dansk Tagdækning gav et tilbud, efter at jeg havde modtaget et par andre tilbud. Det viste sig at være et godt tilbud med god overensstemmelse mellem mine forventninger og arbejdsopgavens udførelse. Det var vigtigt for mig, at renoveringen var veludført, og at sternkanten dannede et pænt helhedsindtryk i forhold til resten huset, idet garagen er en del af huset. Jan Simson anbefalede en zinkstern, som er vedligeholdelsesfri. Det er jeg sikker på, at jeg bliver glad for.

Arbejdet kom overraskende hurtigt igang. Der gik kun 2 dage. Der var lige et par mand ledige, så taget kunne tættes. Derefter en forventelig pause til den sidste del af opgaven.

Jeg har mødt venlige og dygtige håndværkere, der med god faglighed har afsluttet opgaverne. Dejligt med god kommunikation og sms-beskeder, der løbende fortæller, hvad der skal ske. Jeg har fornemmet en firmapolitik, hvor troværdighed og kundens tilfredshed er i fokus.

Venlig hilsen

Hanne Klausen

Ansager

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.