​Listetækning udføres af eksperter

​Søger du en ekspert i listetækning, er Dansk Tagdækning den helt rigtige samarbejdspartner.

Med mere end 25 års erfaring i faget ved vi alt om listetækning og har gennem årene udført utallige opgaver på området på alle boligtyper i og omkring Koldning og Fredericia og på tage med alle typer hældninger.

Hvorfor skal man have listetækning?

Listetækning på tagpap er med til at give taget et super flot arkitektonisk og dekorativt udtryk og bryder den store glatte flade, der ellers er karakteristisk for tagpaptage. Du får derfor et mere karakterfuldt tag og en smukkere bolig.

Listetækning kan udføres på flere måder og kan både lægges som en almindelig lodret tækning eller som en planketækning med vandrette lister. Vores dygtige medarbejdere hjælper dig naturligvis med, hvilken type listetækningsmetode der er mest optimal til lige præcis din bolig.

Vi finder den bedste løsning

Drejer det sig om et helt nyt tag, tager vi snakken, inden vi går i gang med at lægge taget, og drejer det sig om en efterfølgende tækning ovenpå eksisterende tag, kommer vi ud og ser opgaven an. Her giver vi vores professionelle vurdering og sammen med dig som kunde, finder vi frem til den rigtige løsning.

Ønsker du mere information omkring listetækning, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail  info@dantag.dk  eller telefon 28 56 50 41, hvor vi kan tage en uforpligtende snak omkring dit tag og dine ønsker.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.