​Ståltag med ståltrapez

​Dansk Tagdækning er din lokale ekspert inden for ståltag med ståltrapez, og vi udfører arbejde for såvel private kunder, som for industrikunder, kommuner, institutioner, boligforeninger og andre erhvervskunder.

Ståltrapez under tagpap

Når vi udfører ståltag, arbejder vi med ståltrapez, der ofte er mest velegnet til store tagflader, hvor kravene til spændevidde er høje.

Denne type ståltag er selvbærende stålplader, som vi oftest anvender og lægger i stedet for træspær som underlag til isoleringen og tagpappen. Ved brug af ståltrapez kan vi isolere udvendigt i stedet for indvendigt, så vi ikke bruger unødig loftshøjde.

Industribygninger med ståltag

Vi anvender primært ståltag med ståltrapez til større industribygninger, lagerhaller, sportsarenaer med mere. Dog kan stålpladerne også være et rigtig godt alternativ til reparation af et ældre og utæt tagpaptag, da det er nemmere og billigere at lægge ståltrapezpladerne oven på det gamle tag frem for at lægge et helt nyt.

Hos Dansk Tagdækning har vi stor erfaring i ståltag med ståltrapez, og vi garanterer en holdbar og flot løsning, der matcher dine ønsker og behov til et nyt tag.

Kontakt os allerede i dag

Ring gerne til os på telefon 28 56 50 41 eller skriv til  info@dantag.dk, såfremt du har behov for kompetent rådgivning eller vejledning inden for området.

Vi udfører arbejde i og omkring Vejen,  Fredericia og Kolding.

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud:

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

​​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 3 anmeldelser på​ Facebook

Dansk Tagdækning ApS

​CVR: 33049587​

​Telefon:

28 56 50 41

E-mail:

info@dantag.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.